Házirend

Házirend

 1. A szálláshely az érkezés napján 14:00-tól legkésőbb 19:00-ig foglalható el, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll rendelkezésre. Eltérő igény esetén előzetes egyeztetés szükséges.
 2. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Vendéget fogadni csak a tulajdonos előzetes engedélyével lehetséges.
 3. A szállásadó előzetes hozzájárulásával 3 éven aluli gyermek részére nem kötelező (pót)ágy árat fizetni. 
 4. Háziállatot tilos az apartmanba bevinni, kivéve a vendégház tulajdonos engedélyével.
 5. Az apartmanban, szobában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 6. Az átadott kulcsok elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 7. A szállásadó nem vállal felelősséget a szálláshely nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 8. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
 9. Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
 10. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
 11. A vendégeknek a ház házirendjét figyelembe kell venniük, az éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően is.
 12. Szobafoglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.
 13. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, igény szerint törölközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágynemű huzat cserét, valamint a végső takarítást.
 14. Kérjük, ügyeljetek a rendre és a tisztaságra!
 15. Tűz esetén azonnal kezdje a mentést és hívd a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
 16. A házban dohányozni tilos!  Bármilyen nemű nyílt láng (pl.: gyertya) használata tilos!
 17. Parkolás Parkolni a ház udvarában ingyenesen lehet!

Érvényes: 2021. január 1-től visszavonásig.